7 Σεπ 2010

Έτοιμη για νέο ξεκίνημα



Με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία με την Γεωργία, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ την Κροατία(21:30-ΜΕGA). Τα πλάνα του Σάντος και η προϊστορία Από το αρχικό άκουσμα της κλήρωσης ήταν φανερό ότι η Κροατία θα αποτελούσε βασικό αντίπαλο την πρόκριση στα τελικά του «EURO 2012».


Η Εθνική ομάδα πλέον μετά και από το στραβοπάτημα της πρεμιέρας εντός έδρας κόντρα στην Γεωργία αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ και το στάδιο «Μάξιμιρ» την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες καθώς με μία νέα αποτυχία από νωρίς θα χάσει σημαντικό έδαφος αναφορικά με την πρώτη θέση του ομίλου της.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος από την απώλεια της πρώτης αγωνιστικής με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κροατία η οποία από την πλευρά της μετά τη νίκη της στην Λετονία, θέλει το τρίποντο για να έχει το ρόλο του «αφεντικού» στο γκρουπ από νωρίς.


Η αποστολή της «γαλανόλευκης» κρίνεται δύσκολη, ωστόσο θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο σε ένα σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να την βάλει και πάλι δυναμικά στην διεκδίκηση της πρωτιάς του γκρουπ.


Η εικόνα της ομάδας την περασμένη Παρασκευή δεν ήταν θετική και μετά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να δώσει απαντήσεις, αποδεικνύνοντας ότι είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στα τελικά μίας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης.


Τα πλάνα
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει σύστημα 4-2-3-1. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Σπυρόπουλο με τον Τζάβελλα να είναι ο αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της άμυνας.


Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης, στο δεξί άκρο ο Σεϊταρίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κατσουράνης και Τζιόλης σε ρόλο αμυντικών μέσων,δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Σαμαράς ενώ ο Καραγκούνης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Σαλπιγγίδη.


Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Τζόρβας, Σηφάκης, Μιχαηλίδης, Βύντρα, Σεϊταρίδης,Τζαβέλλας, Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Καφές, Τζιόλης, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Κονέ, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Πετρόπουλος.


Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Κροατίας Σλάβεν Μπίλιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σύστημα με τον Φερνάντο Σάντος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρούνιε, στο δεξί άκρο ο Σρνα, στο αριστερό ο Στρνιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Σίμουνιτς και Τσόρλουκα.Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Βουκόγιεβιτς, Ράκιτιτς, Πέτριτς, Κράνιτσαρ, Μόντριτς και στην επίθεση ο Όλιτς.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου