3 Νοε 2010

To Facebook ξεπερνάει τους 200 εκατομμύρια χρήστης μέσω κινητού τηλεφώνου



Το Facebook χθες έκανε μια εκδήλωση στα μέσα ενημέρωσης  στην οποία ανήγγειλε μεταξύ άλλων ότι έχει περίπου 200 εκατομμύρια ενεργά μέλη που χρησιμοποιούν Facebook από τα κινητά τους.

Πέρυσι, ο αριθμός αυτός ήταν 65 εκατομμύρια . Το Facebook έχει περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες στο σύνολο, και τώρα η εταιρεία υποστηρίζει ότι η κινητικότητα του πληθυσμού της είναι μεγαλύτερο από την βάση χρηστών του iPhone ή του Android . Οι χρήστες κινητών έχουν διπλάσια δραστηριότητα στο Facebook από τα άτομα που χρησιμοποιούν μόνο υπολογιστές, επίσης επισημάνθηκε η γιγάντωση της κοινωνικής δικτύωσης .

Η στρατηγική του Facebook αναφέρει η εταιρεία είναι να κάνει το κινητό τηλέφωνο μια πιο κοινωνική εμπειρία. να επιχειρήσει εκπτώσεις σε ορισμένες αγορές  , Επιχειρήσεις μπορούν τώρα να προσφέρουν ευκαιρίες στους χρήστες μέσω του τηλεφώνου τους μέσω του «check-in" (από 22 μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που έχουν ήδη υπογράψει).

Το Facebook αποκάλυψε επίσης τα σχέδια του για ένα ενιαίο sign-on χαρακτηριστικό στο οποίο οι χρήστες πρέπει απλώς να συνδεθούν στο Facebook μια φορά με το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής τους για να μπουν να χρησιμοποιήσουν διάφορες  εφαρμογές .

Ως αποτέλεσμα διάφοροι  τρίτοι που ανάπτυζουν διάφορες εφαρμογές  έχουν τώρα την ευκαιρία να προσθέσουν τώρα πιο εύκολα την δυνατότητα αυτή στης  εφαρμογές τους. 

ΠΗΓΗhttp://www.techspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου