25 Ιουλ 2010

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Μπαπτίστα




Η απόκτηση των Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ και πολύ περισσότερο του Ριέρα έχει ανοίξει την όρεξη των φίλων του Ολυμπιακού και περιμένουν με αγωνία την επόμενη μεταγραφή αεροδρομίου, που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Ζούλιο Μπαπτίστα αποτελεί τον πρώτο στόχο για την επίθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο βραζιλιάνος είναι κοντά και ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Πριν ακόμα και από αυτές που περιμένουμε για τον Γκατούζο. Καθημερινά πλέον τα ιταλικά δημοσιεύμτα για τον βραζιλιάνο και τον Ολυμπιακό


Ο Εβαλντ Λίνεν έχει ζητήσει και τέταρτο επιθετικό και ο νέος μεγαλομέτοχος θέλει να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Θεωρεί μάλιστα, πως η θέση του φορ είναι η κατάλληλη για να γίνει ακόμα μία υπέρβαση και να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό.

 Στην πρώτη θέση της λίστας των επιθετικών είναι ο Ζούλιο Μπαπτίστα και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το "κτήνος" πλησιάζει στο Λιμάνι. Εξελίξεις αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών, παρότι στο Λιμάνι επιμένουν πως το θέμα του επιθετικού θα πάει για τα μέσα Αυγούστου.
Η θέση του φορ δεν είναι φυσικά η μόνη, για την οποία ψάχνονται στον Ολυμπιακό και πρέπει να σημειώσουμε πως οι διοικούντες τρέχουν παράλληλα όλες τις υποθέσεις (επιθετικού, κόφτη, δεύτερου αμυντικού χαφ και τέταρτου στόπερ).

Και μπορεί να υπολογίζαμε χρονικά πρώτα την απόκτηση του κόφτη, με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι ο άνθρωπος που θέλει ο Μαρινάκης για την συγκεκριμένη θέση, αλλά όπως φαίνεται οι εξελίξεις για τον Μπαπτίστα θα προκύψουν πριν από του ιταλού (μέσα στην εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Μίλαν).

Οι σχέσεις του Μαρινάκη με τον τεχνικό διευθυντής της Ρόμα είναι ιδιαίτερα φιλικές και ο ιταλός έχει αναλάβει προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση. Και απ' ότι φαίνεται η υπόθεση δείχνει ότι θα έχει καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων που προγραμματίστηκε στο Καραϊσκάκη για τις 13 Αυγούστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου