7 Οκτ 2010

Athens Digital Week



Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το Athens Digital Week, τη μεγαλύτερη γιορτή για τις νέες, συναρπαστικές τεχνολογίες της εποχής μας.


Πρόκειται για το θεσμό που κάθε χρόνο φέρνει χιλιάδες επισκέπτες σε επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα και τις παγκόσμιες τάσεις και ιδέες που κυριαρχούν σήμερα στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Από Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο, με προβολές, ομιλίες, διαδραστικά workshops και events, θα δώσει σε όλους σας την ευκαιρία να βιώσετε την τεχνολογία με τρόπο μοναδικό!

Όσον αφορά το gaming συγκεκριμένα, μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας να δοκιμάσετε νέους συναρπαστικούς τίτλους, να διαγωνιστείτε στα πιο δημοφιλή παιχνίδια και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τα «παρασκήνια» των games, παρακολουθώντας το συνέδριο της Hellenic Game Developers Association, όπου θα μάθετε πώς σχεδιάζονται και υλοποιούνται τα παιχνίδια από τους ίδιους τους επαγγελματίες του χώρου. Θα μάθετε ακόμα τι είναι τα serious games και πώς η τεχνολογία που αναπτύσσεται για το gaming χρησιμοποιείται σε άλλους τεχνολογικούς τομείς και βρίσκει απρόσμενες εφαρμογές. Αναλυτικές λεπτομέρειες εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου