26 Οκτ 2010

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Service Pack 1 Release Candidate για τα Windows 7 και Windows Server 2008 R2



Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα το Service Pack 1 (SP1) Release Candidate (RC) για τα Windows 7 και Windows Server 2008 R2. Όπως μπορείτε να δείτε στο Microsoft.com, το πρόγραμμα εγκατάστασης 32-bit είναι 514.7MB σε μέγεθος, ενώ το πρόγραμμα εγκατάστασης 64-bit είναι 865.4MB.


Η Microsoft ξεκίνησε τις δοκιμές SP1 πριν από επτά μήνες και μια δημόσια beta έκδοση κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2010. Η τελική έκδοση του SP1 αναμένεται να φθάσει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011.  



Η Microsoft παρέχει τα service pack δωρεάν με όλα τα τελευταία  security patches και bug fixes ετσι ωστε ολοι οι κατοχοι να ειναι πληρως αναβαθμισμένει  .


Βέβαια όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχετε ένα γνήσιο αντίγραφο των Windows.
Για τον Windows Server 2008 R2, το SP1 θα προσθέσει δύο νέα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν άμεσα την
Microsoft's desktop virtualization platformt αυτα ειναι τα Microsoft Dynamic Memory και Microsoft RemoteFX.


 Η προηγούμενη  έδυνε τον έλεγχο on-the-fly της μνήμης μια εικονικής μηχανής , ενώ η τελευταία παρέχει ένα εικονικό 3D περιβάλλον  για τους απομακρυσμένους χρήστες.


Για τα Windows 7 SP1 περιλαμβάνει μόνο μικρές ενημερώσεις ως επί το πλείστον  που έχουν ήδη παραδοθεί μέσω του Windows Update, ωστόσο θα διαθέτουν ένα ενημερωμένο πρόγραμμα Απομακρυσμένου Υπολογιστή ( Remote Desktop ) που θα εκμεταλλεύεται την δυνατότητα RemoteFX που υπάρχει πλέων στα  Windows Server 2008 R2 SP1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου