14 Οκτ 2010

Νεα προβληματα για το iPhone 4 και την Apple !!!



Το iPhone 4 ήταν ένα προϊόν που όλοι περίμεναν πως και πως  και η αλήθεια είναι πως το λανσάρισμα του δεν ήταν ότι το καλύτερο αφού είχε το πρόβλημα με την κεραία γνωστό και ως " Death Grip " παρόλα αυτά εκατομμύρια κόσμος τρέχει σαν τρελός να το αγοράσει .


 Το  νέο πρόβλημα είναι το υλικό κατασκευής που επέλεξε η εταιρία για το προς και πίσω μέρος και αυτό δεν είναι άλλο από το περιβόητο γυαλί .

Το γυαλί λοιπόν που η Apple  χρησιμοποιεί για το iPhone 4 καλύπτει τόσο το μπροστινό τμήμα όσο και πίσω μέρος του νέου iPhone. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλό σαν αισθητική όμως η  εμπειρια που έρχεται από τους χρήστες της συσκευής, κάνει λόγο για αυξημένες πιθανότητες να εμφανιστούν ρωγμές ή ακόμη και σπάσιμο της γυάλινης επιφάνειας του iPhone.

Μάλιστα, το πρόβλημα δεν φαίνεται να λύνεται ούτε με την τοποθέτηση του τηλεφώνου σε κάποια από τις ειδικές θήκες, καθώς όπως διαπιστώθηκε, τα διάφορα σκουπιδάκια που παγιδεύονται μεταξύ τηλεφώνου και θήκης, είναι το ίδιο πιθανό να προκαλέσουν φθορά της πλάτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γεγονός αυτό, έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την Apple, η οποία αν προχωρήσει κάποια στιγμή σε αισθητικές παρεμβάσεις, είναι σχεδόν βέβαιο πως σε αυτές θα περιλαμβάνεται η αντικατάσταση της πίσω μέρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου