1 Δεκ 2010

Η Microsoft σχεδιάζει υπηρεσίες τηλεόρασης για το Xbox 360



Η Microsoft έχει ξεκινήσει συνομιλίες με δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης  και εταιρίες μέσων ενημέρωσης για να φέρει μια συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης στο Xbox 360 . 
Η σκέψη αυτή  περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα , το ESPN είναι ήδη διαθέσιμα στο Xbox Live αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν περιεχόμενα από τους παρόχους διακεκριμένης κατηγορίας, όπως το HBO και το Showtime.
Ο γίγαντας του λογισμικού έχει προτείνει μια σειρά από δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργίας ενός «εικονικού φορέα εκμετάλλευσης καλωδιακής τηλεόρασης" που θα παρέχονται μέσω του διαδικτύου για τα οποία οι χρήστες πληρώνουν ένα μηνιαίο πάγιο.

 
Το Xbox 360 μπορεί ήδη να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες αγορές ως δευτερεύον αποκωδικοποιητής μέσω της
AT&T's U-verse στις ΗΠΑ και μέσω της Telus στον Καναδά. Επί του παρόντος οι υπηρεσίες on-demand για τηλεόραση και ταινίες είναι περιορισμένη για το Xbox 360 μέσω Netflix και της υπηρεσίας για το Microsoft Zune και επίσης του Hulu που έρχεται στο άμμεσο μέλλον .  

Τιμολόγηση για τη νέα αυτή υπηρεσία τηλεόρασης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί , αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο οτι θα  πρέπει να ανταγωνιστεί σκληρά την Apple και την Google.

Πηγή : www.techspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου