21 Δεκ 2010

Official Playstation App σε iPhone και Android



Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη επίσημα το Playstation Phone, που φήμες λένε πως θα βασίζεται στο Android της Google, αλλά για την ώρα μάλλον θα πρέπει να αρκεστούμε στο επίσημο «Playstation App» που, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό PlayStation.Blog θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως για iPhone και Android.


Η εφαρμογή θα είναι συμβατή με τα iPhone και iPod Touch με έκδοση iOS 4 ή ανώτερη, καθώς και με τα περισσότερα κινητά με Android έκδοσης τουλάχιστον 1.6 – δηλαδή, την πλειοψηφία των συσκευών στην αγορά. Μέσα από αυτή οι οπαδοί του Playstation θα μπορούν να βλέπουν τα trophies τους που έχουν καταχωρηθεί από την κονσόλα τους στο PlayStation Network, να δουν τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους και το αν είναι online.

Ταυτόχρονα, θα μπορούν να διαβάζουν ειδήσεις για νέα παιχνίδια, hardware και, γενικά, οτιδήποτε σχετίζεται με «τον κόσμο του Playstation», αλλά και να «μοιράζονται» τις αγαπημένες τους ειδήσεις και προϊόντα μέσω Facebook, Twitter ή email.

Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής (1.0) θα διατεθεί αρχικά στη Βρετανία, Γαλία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία, ενώ έχει ήδη αρχίσει η ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης που θα καλύπτει τη μεγαλύτερη έκταση της Ευρώπης (και τις περισσότερες γλώσσες των Ευρωπαϊκών χωρών), που επιπλέον θα επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων στο PlayStation.Blog.

Πηγή : http://www.pcw.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου