21 Δεκ 2010

Νέο online game από τη Blizzard



Οι φήμες θέλουν τη Blizzard να ετοιμάζει ένα νέο MMORPG (massively multiplayer online role playing game), το οποίο έχει προγραμματιστεί για το τέλος του 2013. Το μόνο που είναι γνωστό αυτή τη στιγμή για το νέο game είναι ο τίτλος του: Titan.
 

Φυσικά, πρόκειται για ένα εντελώς αυτόνομο project και όχι για κάποιο expansion του World of Warcraft. Η εταιρεία είχα αφήσει να εννοηθεί το 2007 ότι σκεφτόταν να αναπτύξει ένα νέο MMORPG, έκτοτε όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Το Titan φέρεται να επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Frank Pearce.

Παράλληλα, ένα χρονοδιάγραμμα που κυκλοφόρησε στο Internet και αποδίδεται στη Blizzard αναφέρει για τα επόμενα χρόνια δύο expansions για το WoW (2012 και 2013), την ταινία WoW (2012), το Diablo 3 (2011) και το Titan (2013). Βέβαια, η γνησιότητα τα συγκεκριμένου εγγράφου είναι αμφισβητούμενη, οπότε ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος.

Και σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη Blizzard, οπότε οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Η λογική λέει ότι θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο για το Titan.

Πηγή : http://e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου