13 Αυγ 2010

Ολυμπιακός - Ρόμα 5-1 !!!



Το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ονειρεμένο, με τους "ερυθρόλευκους" να συντρίβουν με 5-1 τη Ρόμα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να αποθεώνονται από τον κόσμο τους.


Περίπου 25.000 ερυθρόλευκοι φίλαθλοι είδαν από κοντά τον Ολυμπιακό να συντρίβει τη Ρόμα με 5-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Φιλικό-"ξεφιλικό", η δευτεραθλήτρια Ιταλίας αποχώρησε με πέντε μπαλάκια από το Φάληρο! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενέπνευσε κόσμο και παίκτες, με την πειραϊκή ομάδα να αφήνει ωραία δείγματα πάνω στο χορτάρι, έστω κι αν χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά. Πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, πρέσινγκ "μέχρι θανάτου", που οδήγησαν τους τους ερυθρόλευκους σε πολλά κλεψίματα και αμέτρητες επιθετικές προσπάθειες.

Το τελικό 5-1 τα λέει όλα. Ο Θρύλος ήταν... καύσωνας (όπως και ο καιρός) και έριξε στα σχοινιά τους άτυχους Ρωμαίους και δεν τους λυπήθηκε. Οι Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Σοϊλέδης σημείωσαν τα γκολ της επιβλητικής νίκης. Με τον "μαέστρο" Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει ένα γκολ και μία ασίστ (και να οργιάζει γενικότερα στον αγωνιστικό χώρο), τον Άλμπερτ Ριέρα να έχει λίγες, αλλά καλές στιγμές, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σαφώς θα γίνουν μεταγραφές, αλλά για τον τομέα αυτό είναι υπεύθυνοι ο προπονητής με τη διοίκηση.

Εξαιρετικές εντυπώσεις, σε υψηλό επίπεδο, άφησε ο αριστεροπόδαρος στόπερ Γιάννης Ποτουρίδης από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης αποθεώθηκε τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε και όσο ο Άλμπερτ Ριέρα, ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα οι Ντιόγκο Λουίς Σάντο και Έντσο Μαρέσκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου