8 Αυγ 2010

Παντρεύτηκε ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς



Ο Βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς παντρεύτηκε την ηθοποιό Αΐντα Φιλντ, αναφέρουν σήμερα ιστοσελίδες που δημοσιεύουν νέα για διασημότητες και βρετανικές εφημερίδες ταμπλόιντ.


Ο 36χρονος, που έγινε διάσημος με τους «Take That» προτού ακολουθήσει με επιτυχία σόλο καριέρα, παντρεύτηκε στην κατοικία του στο Λος Άντζελες το Σάββατο (χθες), σε μία χαμηλών τόνων τελετή στην οποία παρέστησαν οι οικογένειες και φίλοι του ζεύγους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του περιοδικού People. Ο Γουίλιαμς γνώρισε τη Φιλντ, που είναι 31 ετών, το 2006.

«Επιτέλους, ο Ρομπ είναι ευτυχισμένος», δήλωσε ο πατέρας του, Πιτ Κόνγουεϊ, στην ταμπλόιντ News of the World. «Αυτό είναι που θέλεις για τα παιδιά σου και τον είδα πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Αΐντα είναι τόσο όμορφη και γοητευτική και ακριβώς τόσο κατάλληλη για κείνον. Είναι υπέροχοι μαζί».

Ο εκπρόσωπος του Γουίλιαμς δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχολιασμό, αλλά είχε προηγουμένως αρνηθεί να σχολιάσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου