16 Αυγ 2010

Samsung Epic 4G



Η αναμονή για το Samsung Epic 4G σχεδόν τελείωσε. Η Sprint ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη ότι η δεύτερη 4G συσκευή της θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στην τιμή των $249,99 με διετές συμβόλαιο. Η προκράτηση αρχίσε στις 13 Αυγούστου και θα γίνεται μέσω του ιστότοπου της εταιρείας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδικά αφιερωμένη ιστοσελίδα και να κάνετε την παραγγελία σας.


Οι πελάτες θα παραλάβουν τη συσκευή στις 31/8 και έχουν περιθώριο για την οικονομική τακτοποίηση της αγοράς τους μέχρι την 1/9.Το τηλέφωνο θα διατίθεται επίσης από : Best Buy, Radio Shack και Wal-mart. Ειιδκότερα για τους πελάτες του Radio Shack υπάρχει η δυνατότητα προκράτησης μικρού αριθμού συσκευών με προκαταβολή $50.

Καθώς το Epic 4G αποτελεί κομάτι της σειράς Galaxy S, περιλαμβάνει οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, επεξεργαστή Hummingbird 1GHz και κάμερα 5 μεγαπίξελ. Σε αντίθεση με ...τους συγγενείς του, προσφέρει συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY, μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις και φυσικά 4G. Έχει δε την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν αναμεταδότης (hot spot) για μέχρι πέντε συσκευές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου