3 Αυγ 2010

Ταυτοποίηση 8,8 εκατ. καρτοκινητών





Το 95% των καρτοκινητών που λειτουργούσαν στην ελληνική αγορά ταυτοποιήθηκε και από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone και Wind). Περίπου 8,8 εκατ. καρτοκινητά απέκτησαν ονοματεπώνυμο με τους περισσότερους κατόχους να προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες την τελευταία στιγμή.


Η Cosmote ανακοίνωσε ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 95% των ενεργών χρηστών καρτοκινητής έχει ταυτοποιηθεί ενώ επεσήμανε ότι τις τεελυταίες ημέρες η προσέλευση του κόσμου για ταυτοποίηση στα σημεία πώλησης παρουσίασε αύξηση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% σε σχέση με ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα των εννέα μηνών που διήρκεσε η διαδικασία της ταυτοποίησης.

Συνδρομητές 

Περίπου το 95% και των ενεργών συνδρομητών καρτοκινητής Vodafone ταυτοποιήθηκε μέσω των καταστημάτων της εταιρείας, των ΕΛΤΑ αλλά και κινητών μονάδων. Με το ίδιο ποσοστό ταυτοποίησης (να αγγαίζει το 95% της βάσης ενεργών χρηστών καρτοκινητής) ολοκληρώθηκε το Σάββατο και η διαδικασία ταυτοποίησης των καρτοκινητών της Wind η οποία αναφέρει ότι σημαντικός αριθμός αναμένεται να ταυτοποιήσει και αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η προσέλευση των χρηστών κατά τις τελευταίες δύο μέρες της προθεσμίας ήταν διπλάσια σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Όσοι δεν πήγαν έγκαιρα να ταυτοποιήσουν το κινητό τους και οι εταιρείες προχώρησαν σε φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων μπορούν να δηλώσουν (μόνο για διάστημα έξι μηνών) τα στοιχεία τους έστω και εκπρόθεσμα. Ετσι η σύνδεση ενεργοποιείται και μάλιστα χωρίς να έχει χαθεί τυχόν υπόλοιπο που υπήρχε διαθέσιμο πριν από την φραγή, ενώ διατηρείται και το νούμερό τους.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου