10 Αυγ 2010

Παρελθόν ο mr iPhone!



Το δημιούργημά του τον κατέστρεψε. Και για να είμαστε περισσότερο συγκεκριμένοι, το νέο μοντέλο του δημιουργήματος του.

Ο Μαρκ Πέιπερμάστερ, ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της Apple, αποτελεί παρελθόν από τη γνωστή εταιρεία καθώς πλήρωσε τα προβλήματα που παρουσιάζει η κεραία του iPhone 4.

Στην ανακοίνωσή της η Apple δεν κάνει γνωστό εάν ο Μαρκ Πέιπερμάστερ απολύθηκε ή παραιτήθηκε.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε όμως, είναι το γεγονός ότι ο Πέιπερμάστερ ήταν και το μυαλό το οποίο… ευθύνεται για την κατασκευή του iPhone αλλά και του iPod, των δύο συσκευών που εκτόξευσαν τα κέρδη της εταιρείας, φτάνοντας στο σημείο να περάσει σε έσοδα τη μεγάλη της αντίπαλο, Microsoft.

Τα προβλήματα με την κεραία του τελευταίου μοντέλο του iPhone ξεκίνησαν τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ όταν και οι πρώτοι του κάτοχοι διαπίστωσαν ότι έχαναν συχνά το σήμα τους και ξαφνικά τερματίζονταν οι κλήσεις τους.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες, με την Apple να στήνεται… στον τοίχο και η αρχική της αντίδραση να μην τυγχάνει της αποδοχής των χρηστών. Αρχικά, συνέστησε στους κατόχους του νέου iPhone να κρατούν το κινητό σε συγκεκριμένο τρόπο έτσι ώστε να μην καλύπτουν την κεραία του, αλλά στη συνέχεια η εταιρεία αναγκάστηκε να παραδεχθεί το πρόβλημα και να καλέσει τους κατόχους του για δωρεάν επιδιόρθωση.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου