2 Αυγ 2010

Χωρίς μετάλλιο



Δυστυχώς το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στην Βαρκελώνη  έληξε χωρίς η Εθνική μας να πάρει ένα μετάλλιο , τα παιδία του στίβου που τα τελευταία χρόνια μας είχαν καλομάθει φέτος δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο μετάλλιο .


Οι τελευταίες μας ελπίδες ήταν χθες στην τελευταία μερα που είχαμε δυο συμμετοχές σε τελικούς τον Λούη Τσατουμα στο άλμα εις μήκος ανδρών και την Τονια Στεργιου στο άλμα εις ύψος γυναικών .

Η Τονια Στεργιου έκανε μια καλή εμφάνιση και ισοφάρισε το προσωπικό της  ρεκόρ για φέτος με άλμα 1,92 , και με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,95 κατετάγη τελικά  8η .

Από την άλλη ο Λούης Τσατουμας έδωσε το καλύτερο του εαυτό αλλά δυστυχώς ο τραυματισμός στο πέλμα που το ενοχλούσε τόσο καιρό δεν ξεπεράστηκε ΄.

Ο 28χρονος πρωταθλητής έκανε άλμα στα 8.09 μέτρα στη δεύτερη προσπάθεια του και κατετάγη έκτος στο μεγάλο τελικό. Ο άλτης του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε και πάλι με τα άκυρα άλματα (τέσσερα στον αριθμό), ενώ είχε και μία έγκυρη προσπάθεια στα 7.66μ.

Τώρα ελπίζουμε μια καλύτερη εμφάνιση της Εθνικής μας  του χρόνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει στην Νότιο Κορέα και φυσικά στους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο .

Απο τον Γιαννη Μινω

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου