27 Ιουλ 2010

Συμφωνία Ρεάλ με Ίντερ για Μαϊκόν στα 28 εκατ. ευρώ



Μια ανάσα από την απόκτηση του Μαϊκόν βρίσκεται η Ρεάλ. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρες συμφώνησε με τον ομόλογό του των «νερατζούρι» Μάσιμο Μοράτι στα 28 εκατομμυρίων ευρώ και απομένει να τα βρει ο Βραζιλιάνος αμυντικός με τους Μαδριλένους.
Η Ίντερ αρχικά αξίωσε 35 εκατομμύρια ευρώ, η Ρεάλ ξεκίνησε την προσφορά της από τα 23 και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή στα 28. Στο μεταξύ ο Μαϊκόν επιθυμεί να υπογράψει με τους «μερένγκες» τετραετές συμβόλαιο με 6 εκατ. ευρώ το χρόνο, όμως η «βασίλισσα» του προσφέρει 500.000 ευρώ λιγότερα.

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού Αντόνιο Καλιέντο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ και αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία, καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλη.

Ο 29χρονος αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή της Ρεάλ Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στην Ίντερ. Ο Μαϊκόν αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα από το 2006 και έχει συμμετάσχει σε 125 ματς (13 γκολ). Ο Μαϊκόν είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από την Ίντερ μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι που έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγη  http://www.enet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου