20 Ιουλ 2010

Συνέχεια για Ριερα


Ολοκληρώθηκε το μαραθώνιο ραντεβού του Κομινάκη με τους μάνατζερ του Ριέρα χωρίς να υπάρξει συμφωνία, αφού οι εκπρόσωποι του παίκτη ζητάνε υπερβολικά ποσά για τον πελάτη τους.


Ολοκληρώθηκε το μαραθώνιο ραντεβού ανάμεσα στον στενό συνεργάτη του Ευάγγελου Μαρινάκη, Σωκράτη Κομινάκη, με τους μάνατζερ του Άλμπερτ Ριέρα, χωρίς να υπάρξει οριστική συμφωνία ακόμη, αφού οι εκπρόσωποι του 28άχρονου (15/4/1982) Ισπανού μεσοεπιθετικού, ζητάνε υπερβολικά ποσά για τον πελάτη τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό που φτάνει κοντά στις 500.000 ευρώ, η οποία θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το απόγευμα (18:00) της Τρίτης (20/7) όταν και θα υπάρξει νέο νυχτερινό ραντεβού παρουσία του Ευάγγελου Μαρινάκη -κατά πάσα πιθανότητα- στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το πρωί της Τρίτης (20/7) ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, ανάμεσα στον Σωκράτη Κομινάκη -που ειδικεύεται στο να κλείνει μεγάλα "deal"- και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Άνχελ Καστέλ, με την διοίκηση του Ευάγγελου Μαρινάκη να προσφέρει στον αριστεροπόδαρο μέσο τριετές συμβόλαιο (2+1) με ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν το 1.500.000 ευρώ καθαρά, συν 300.000 ευρώ τα μπόνους ενώ ο ατζέντης του Άλμπερτ Ριέρα επιθυμεί συμφωνία μέχρι το 2013 με 2.000.000 ευρώ ετησίως δίχως την εφορία, συν 500.000 ευρώ μπόνους.

Παρά την οικονομική διαφορά που παρουσιάστηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές, υπάρχει η διάθεση για οριστική συμφωνία στο νέο απογευματινό ραντεβού, τόσο από την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και από την πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Η πειραϊκή ΠΑΕ παρουσιάζεται αισιόδοξη για αίσιο τέλος στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ενώ ο Άλμπερτ Ριέρα αναμένει την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων ώστε να πάρει σύντομα το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την Λίβερπουλ, έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με την πειραϊκή ΠΑΕ για την μετακίνηση του Αλμπέρτο Ριέρα, με τους "reds" να έχουν δώσει ήδη την συγκατάθεση τους για να ξεκινήσουν οι Πειραιώτες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που μένει είναι και η οριστική συμφωνία των ερυθρολεύκων με τον ατζέντη του Ισπανού μεσοεπιθετικού, για να ολοκληρωθεί το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου