22 Ιουλ 2010

Μεντi : "Είναι καλύτερα να μην πας στην Ελλάδα"



Την ώρα που μεγάλα ονόματα από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο προτιμούν να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένας παίκτης που αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα της Καβάλας προτρέπει τους ποδοσφαιριστές να μείνουν μακριά από τη χώρα μας. Ο λόγος για τον Φρεντερίκ Μεντί, ο οποίος σε συνέντευξη του σε γαλλική ιστοσελίδα μίλησε για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα.


"Είναι καλύτερα να μην πας σε μια χώρα όπως αυτή. Στην Κύπρο και την Ελλάδα, δεν πηγαίνεις. Μίλησα με τον πρόεδρο. Του είπα «έχω υπογράψει συμβόλαιο να πληρώνομαι κάθε μήνα, τώρα έχουν περάσει δύο μήνες, τι συμβαίνει». Πέρασαν μέρες και ακόμα δεν είχα πληρωθεί και του είπα ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω υπό αυτές τις συνθήκες. Θα καταγγείλω τη σύμβαση, δώστε μου τους δύο μήνες. Τελικά συμφωνήσαμε στα μέσα Μαρτίου. Μου έδωσε δύο μήνες και είμαι πίσω στη Γαλλία.

Να παίζεις συνέχεια και να μην πληρώνεσαι δεν γίνεται. Στην αρχή τα πράγματα πήγαιναν καλά. Έχουν πλέον τη φήμη ότι στην αρχή σου δίνουν τα πάντα και μετά αρχίζουν άλλα", είπε μεταξύ άλλων ο 29χρονος ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα με την οικογένεια Ψωμιάδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου