6 Νοε 2010

Το FIFA έφθασε της 100 εκατομμύρια πωλήσεις !!!



Η EA ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η το FIFA  έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια τίτλους από την πρώτη του εμφάνιση πριν από 18 χρόνια.


Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στην τελευταία έκδοση του FIFA Soccer 11, που πώλησε περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα του στην αγορά και έχει φτάσει να είναι το ταχύτερο videogame αθλητικών σε  πώλησης στην ιστορία.

Το FIFA 11 έχει πλέον  το  κύρος να διατηρήσει μια θέση στην ιστορία τον  videogames και να συγκαταλέγεται  μεταξύ των Mario, Pokemon, Tetris, The Sims,  Need for Speed.

Σε ανακοίνωσή του, ο αντιπρόεδρος του ποδοσφαίρου της EA Sports , ο Ματ Bilbey ευχαρίστησε τους οπαδούς λέγοντας: «Λίγα videogames franchises έχουν φθάσει τα 100 εκατομμύρια  και έχουμε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που πρέπει να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους που μας οδήγησε σε αυτή την επιτυχία . "

Η EA ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του FIFA 11 Ultimate Team ενα  πακέτο DLC που διατίθεται σήμερα δωρεάν για τους χρήστες του Xbox 360 και του PS3 .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου