6 Νοε 2010

Σημαντικές Αλλαγές στους Όρους Χρήσης Υπηρεσιών της Yahoo !



Όσοι είναι κάτοχοι Yahoo λογαριασμού στα ελληνικά τους ήρθε η θα τους έρθει το παρακάτω μήνυμα που προειδοποιεί ότι άλλαξαν οι οροι χρήσης της υπηρεσίας .


Ακολουθεί το μήνυμα :



Αγαπητό Mέλος της Yahoo!,

Λαμβάνετε αυτό το e-mail επειδή έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην Yahoo! Ελλάδας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αλλάζουμε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Αντί της Yahoo! UK Ltd, αυτός ο λογαριασμός Yahoo!, συμπεριλαμβανομένων της Yahoo! Ταυτότητα σας (Yahoo! ID), της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης και του Προφίλ σας, θα παρέχονται από την Yahoo! Ireland Services Ltd σύμφωνα με την Ιρλανδική νομοθεσία. Επίσης, αν έχετε λογαριασμό στο flickr, αυτό επίσης θα παρέχεται από την Yahoo! Ιρλανδίας σύμφωνα με την νομοθεσία της Ιρλανδίας. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τους νέους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, τους Όρους Αλληλογραφίας και την Πολιτική Απορρήτου. Οι συγκεκριμένες αλλαγές θα λάβουν χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2010.


Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά σας αν αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές. Δεν υπάρχουν καθόλου αλλαγές στην Yahoo! Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση ή στην Yahoo! Ταυτότητα σας (Yahoo! ID). Εάν δεν επιθυμείτε οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών να αλλάξουν, μπορείτε να ακυρώσετε τον Yahoo! Λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένης της Ηλεκτρονικής σας Διεύθυνσης και του Προφίλ σας), οδηγίες μπορούν να βρεθούν στις Σελίδες Βοήθειας. Επίσης, θυμηθείτε ότι άλλες υπηρεσίες διαθέσιμες από την Yahoo! Ελλάδας μπορεί να προσφέρονται από άλλους παρόχους συμπεριλαμβανομένων άλλων Yahoo! Εταιρειών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Σελίδες Βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου