19 Νοε 2010

Ηρθε το Smartphone που τρεχει XP .....



Αν τα νέα λειτουργικά για Smartphones όπως το iOS και το Android σου φαίνονται δύσκολα η απλά δεν σε πείθουν αν έχεις βαρεθεί το Symbian παρά την αγάπη σου στην Nokia και θες κάτι νέο μα συνάμα και οικείο τότε μην σκας γιατί υπάρχει λύση .


Και αυτή ακούει στο όνομα  XP Phone , πρόκειται για ένα Smartphone - mini Laptop που τρέχει το γνωστό λειτουργικό μας από τα παλιά σε μια  εκδοσή ποιο οικεία για οθόνες αφής και κινητά τηλέφωνα που ονομάζεται Windows XP Embedded και παλιότερα έχει χρησιμοποιηθεί σε Tablets .

Το συγκεκριμένο  κινητό αν και λίγο βαρύ , αφού ζυγίζει 345 γραμμάρια έχει καταφέρει στο εσωτερικό του να χωρέσει αρκετά καλούδια όπως επεξεργαστή AMD Super Mobile , μνημη RAM 512MB , 802.11 b/g WiFi , Bluetooth 2.0, GPS , 8/16GB σκληρό δίσκο , οθόνη touchscreen 4,8 ιντσών , USB , 3G δέκτη και το κερασάκι στην τούρτα είναι η έξοδος VGA που διαθέτει .

Η τιμή του βέβαια είναι λίγο τσουχτερή και κυμαίνετε ανάλογα με το τη θα επιλέξεις  , για την έκδοση 8/16GB με 3G στοιχίζει 798 και 876 δολάρια αντίστοιχα και αν δεν θέλεις να έχει 3G τότε θα σου κοστίσει 732 και 810  δολάρια αντίστοιχα .

Τέλος όσο και αν ακούγετε παράδοξο παρόλο την ονομασία του " XP PHONE " μπορείς να το παραγγείλεις χωρίς να τρέχει XP και άντε αυτού να τρέχει DOS .

 ΠΗΓΗ : www.tcmagazine.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου