23 Νοε 2010

Need for Speed: Hot Pursuit - Το κυνηγητό με την αστυνομία συνεχίζεται



Η σειρά Need for Speed μετράει πάρα πολλά χρόνια στη βιομηχανία του gaming και η Electronic Arts, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος publisher, δίνει στη διάθεση των παικτών το 14ο μέρος της σειράς με τον τίτλο Hot Pursuit.


Το κυνηγητό με την αστυνομία ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό των Hot Pursuit τίτλων της σειράς που επανέρχεται στο προσκήνιο για πρώτη φορά μετά το 2002.

Το νέο Need for Speed επιστρέφει στις ρίζες της σειράς, δίνοντας στον παίκτη τη δυνατότητα να διαλέξει ένα από τα διάσημα exotic cars και να ξεκινήσει τους αγώνες, προσέχοντας παράλληλα να μην πέσει θύμα των κινήσεων της αστυνομίας που προσπαθεί να παρεμβάλει και να διακόψει τη δράση.

Το career mode επιτρέπει σε κάθε συμμετέχοντα να διαλέξει πλευρά (αγωνιζόμενος ή αστυνομικός) και είτε να προσπαθεί να κερδίσει όλες τις κούρσες, είτε να σταματήσει όσους αγωνίζονται κινούμενοι με υπερβολικές ταχύτητες.

Κάθε μία από τις δύο πλευρές έχει στη διάθεσή της μια σειρά από "όπλα" που μπορεί να αξιοποιήσει για να πετύχει πιο γρήγορα τους στόχους της. Η δράση λαμβάνει χώρα σε μία φανταστική περιοχή που ονομάζεται Seacrest και προσφέρει πάνω από 160 χιλιόμετρα ανοιχτού δρόμου. Το επίτευγμα αυτό είναι εξαιρετικό αν φανταστεί κανείς ότι ο διαθέσιμος χώρος για αγώνες είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον τεράστιο κόσμο της Paradise City στο Burnout Paradise.

Ένα νέο σύστημα αλληλεπίδρασης στο στιλ των σύγχρονων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης κάνει την εμφάνισή του με την ονομασία Autolog και επιτρέπει σε κάθε συμμετέχοντα να ελέγχει ανά πάσα χρονική στιγμή τα επιτεύγματα των φίλων/αντιπάλων του, καθώς και να εισέρχεται άμεσα σε αγώνες που διεξάγονται μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών και μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα έως και 8 παίκτες από κάθε άκρη του πλανήτη.

Όλα τα οχήματα που εμφανίζονται στον τίτλο είναι αντίγραφα πραγματικών μοντέλων από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη και χάρη στην εμπειρία της προγραμματιστικής ομάδας Criterion Games μπορούν να αλλοιωθούν ανάλογα με τα χτυπήματα που θα δεχτούν κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο κάθε οδηγός θα πρέπει να προσέχει τόσο να έχει το βλέμμα του στραμμένο στο δρόμο, έτσι ώστε να μην φύγει εκτός πορείας, όσο και να έχει το νου του για χτυπήματα που μπορούν να έρθουν είτε από έναν αντίπαλο, είτε από την αστυνομία. Το νέο Need for Speed: Hot Pursuit κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου για PlayStation 3, Xbox 360, PC και Wii και αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη των παικτών στα ύψη!






Πηγή : http://www.cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου